Sonja Berding

Burgerraadslid WMO, Jeugd en Participatiewet
Sonja Berding

Over Sonja Berding

Graag stel ik me even voor. Zoals jullie weten ben ik Sonja Berding en ik woon sinds 2010 samen met mijn man en 2 zoons in het mooie Uden.

Al 28 jaar werk ik bij verschillende zorginstellingen. Natuurlijk heb ik ook veel te maken met reorganisatie’s, veranderingen en bezuinigen in de zorg.

Door mijn levens- en werkervaring probeer ik een goed beeld te krijgen van wat er allemaal in Uden speelt. Sinds juli 2016 ben ik als burgerraadslid begonnen ik hoop dat ik door mijn werkervaring en het raadplegen van mijn achterban in Uden een goede bijdrage kan leveren in de fractie van de PVDA. Dit, ook door samen met mijn fractie leden te verdiepen in de vraag stukken voor de politieke avonden van de gemeente Uden voor samenleving en bestuur. Natuurlijk komen ook Ruimte, economie en financiën aan bod.

Ik ben het eens met de waarde van de PvdA die staat voor een samenleving waar plek is voor iedereen. Een plek, waarin ouderen de zorg krijgen die ze verdienen. En een plek waarin generaties niet tegenover elkaar, maar naast elkaar staan. Iedereen heeft recht op fatsoenlijk bestaan en eerlijke kansen.